Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

Verrijk je aas met de Liquid Additives van Martin SB!

Door de toenemende drukte langs de waterkant is het vangen van karper minder eenvoudig als voorheen. De karper heeft al snel in de gaten of iets veilig is of juist gevaarlijk. Als karpervissers zijn we haast genoodzaakt om continu te zoeken naar nieuwe oplossingen en dit doen we maar al te vaak met het veranderen van ons voer. Want verandering in spijs doet eten. Maar los je nou daadwerkelijk veel op door een boilie door een boilie te vervangen? Waarom meteen veranderen als verrijken ook een optie is?

Liquid Additive Range

In veel situaties kunnen liquids jouw visserij letterlijk een boost geven. Martin SB heeft een ruime keuze aan zogenaamde ‘Liquid Additives’ die het verschil kunnen maken. De liquids van Martin SB zijn zeer breed inzetbaar en dat is gunstig omdat je hierdoor in alle omstandigheden uit de voeten kunt. De liquids zijn te gebruiken bij het aanvullen of verrijken van een spod- of zigmix, maar je kunt er ook boilies en/of pellets in soaken. De range bestaat uit maar liefst 7 smaken: Beefextract, Salmonoil, Active Special, Aminol, Liver Extract, CPSP & Robin Red en Krill Hydrolisaat.

Toepassen in de praktijk

Door je boilies, pellets of particles te soaken in een liquid en deze vervolgens in te laten trekken, zorg je er voor dat het voer attractiever wordt. Zeker boilies zullen de liquid weer langzaam uit laten lekken waardoor er een attractieve wolk ontstaat. De wolk zal zich verspreiden over verschillende waterlagen met als gevolg dat de karper eerder bereikt wordt! Er zijn veel situaties te bedenken waarin de liquids een ware verrijking vormen. Denk aan het vissen op diepe wateren waarin de vissen zich niet per definitie in de omgeving van de bodem bevinden. En wat te denken van het vissen tussen of zelfs in wierbedden? De Liquid Additives van Martin SB helpen je om sneller en vooral makkelijker karper aan te trekken.

Martin SB - Artikel - Liquid Additive - Jasper Smit - catch Martin SB - Artikel - Liquid Additive - Jasper Smit - catch

Probeer eens wat nieuws!

Wanneer je met de Liquid Additives aan de slag gaat, dan is het in heel veel gevallen mogelijk om de liquid af te stemmen op de smaak/geur van de boilie. Echter kan het goed werken om juist een afwijkende geur te gebruiken. Een zoete boilie kun je prima soaken met Liver Extract of Aminol om maar een voorbeeld te noemen. Je zult versteld staan van de resultaten!

Martin SB - Artikel - Liquid Additive - Jasper Smit - soaked boilies

Tot slot

Om dressuur te doorbreken is vaak maar een kleine verandering nodig. Het verrijken van je aas/voer met een liquid is maar al te vaak genoeg om de karper toch over de streep te trekken. Verandering van spijs doet eten, maar verrijking ook!

Give it a shot!

Jasper Smit

Geschreven door Martin SB

Martin SB - Artikel - Liquid Additive - Jasper Smit - bottles