Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Retourneren

U kunt uw bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde ‘afkoelingsperiode’. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag van ontvangst door of namens de consument, daarna is uw bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet ‘kopen op afstand’ ter bescherming van de consument. Uitgesloten van retournering zijn in opdracht van de koper vervaardigde artikelen en freezerbaits.

Wilt u uw aankoop retourneren?
Dan neemt u per e-mail – contact@martinsb.com – of telefonisch +31 (0) 226 – 423 033 contact met ons op en geeft u aan dat u het product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in beperkte mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Stuur uw product niet zomaar retour, neem altijd eerst contact op!

Kosten retourzending
De kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de retourontvangst van uw producten, wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Martin SB gemaakte verzendkosten voor de retourzending, overgemaakt op uw bank- of girorekening.

Vragen?
Heeft u vragen over het retourneren van uw product? Neem contact met ons op via e-mail – contact@martinsb.com – of telefonisch op +31 (0) 226 – 423 033.