Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

Quatro Mini Range: Klein maar fijn!

Martin SB is een bedrijf dat zich continu bezighoudt met het ontwikkelen van nieuw en onderscheidend karper aas. De laatste jaren zijn er grote stappen gemaakt en zijn er spraakmakende producten op de markt gebracht. Eén van die unieke producten, of beter gezegd productlijn, is de Quatro Mini Range. Klein aas wordt door steeds meer karpervissers ontdekt en dat is niet voor niets!

 

Uniek concept

Met de Quatro Range heeft u echt een uniek product in handen. Met één potje beschikt u over maar liefst vier smaken mini boilies of pop-ups. Dit bespaart een hoop ruimte in de uitrusting en daarnaast kan er snel ingespeeld worden op de voorkeur van de vissen. Vis, kruidig en zoet zijn net als de verschillende kleuren in ieder potje gecombineerd. Voor vrijwel iedere omstandigheid is er wel een passend aasje!

Breed inzetbaar

Met de komst van de Quatro Range voorziet Martin SB niet alleen de statische karpervissers; de Quatro’s zijn namelijk uitstekend te gebruiken voor de penvisserij, matchvisserij, feedervisserij en de zeer populaire methodvisserij. De zinkende varianten zijn zowel in ronde vorm als in dumbells verkrijgbaar. Dit maakt dat het aas niet alleen aan een traditionele hair, maar ook met een elastiekje bevestigd kan worden aan de rig.

Quatro mini pop-ups

De Quatro mini pop-ups zijn verkrijgbaar in 3 soorten: Mysterious , Gentle & Obvious. Elk potje beschikt over circa 120 pop-ups met een diameter van 10 mm. De pop-ups beschikken over een hoog drijfvermogen en zijn voorzien van fluorescerende kleuren. Een potje bevat 4 verschillende kleuren die elk een andere flavour hebben.

Quatro baits Feeder & Match (sinkers)

Net als steeds meer karpervissers zijn ook veel witvissers gecharmeerd van mini boilies. Gericht vissen op grote brasem, zeelt en kleinere karper wordt steeds populairder. De zinkende 10 mm boilies en 7 mm dumbells uit de Quatro range zijn zeer geschikt voor deze visserij. Net als bij de pop-ups, beschikken de potjes over 4 verschillende kleuren en flavours. Zowel de ronde variant als de dumbell zijn verkrijgbaar in de kleuren fluor of naturel.

Met een potje Quatro Mini Baits in u tas bent u op alles voorbereid!

Geschreven door Martin SB