Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Rouven Glatz

"Naast mijn eigen wateren vis ik graag in Franse natuurlijke wateren en stuwmeren"

Sinds mijn veertiende ben ik op karper aan het vissen en ben sindsdien gevallen voor deze prachtige vis. Naast mijn eigen wateren vis ik graag in Franse natuurlijke wateren en stuwmeren, evenals in de wateren van de buurlanden.

Hallo allemaal, mijn naam is Rouven, ik ben 36 jaar oud en kom uit Rheinland-Pfalz, Duitsland. Sinds mijn veertiende ben ik op karper aan het vissen en ben sindsdien gevallen voor deze prachtige vis. Naast mijn eigen wateren vis ik graag in Franse natuurlijke wateren en stuwmeren, evenals in de wateren van de buurlanden. Deze bieden altijd nieuwe uitdagingen en prachtige landschappen, iets wat de hobby nooit saai maakt.

Sinds kort zit ik in het team Martin SB Duitsland. Ik kijk uit naar deze samenwerking en ik kijk uit naar nieuwe mensen en de levendige uitwisseling van informatie. Op dit moment verblijf ik 1 week in Frankrijk en in slechts enkele uren heb ik deze prachtige vis op de mat kunnen leggen dankzij een snowman presentatie met Monster Crab & Aminol van Martin SB.

Groetjes en ik wens iedereen natte weighslings toe!