Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Heinz-Peter Boskamp

"Al vroeg in mijn jeugd was ik besmet door het karpervirus"

Gefascineerd door vissers die zich op mysterieuze wijze in hun brolly en achter elektronische beetverklikkers, met compleet nieuw aas, nachten doorbrachten aan het water. Ik wilde dit ook doen en sterk vechtende karper vangen!

Mijn naam is Heinz-Peter Boskamp. Ik ben geboren in 1975 en woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in het prachtige rustige dorpje Till-Moyland, in het Duits-Nederlandse grensgebied aan de Neder-Rijn. Al vroeg in mijn jeugd was ik besmet door het karpervirus. Gefascineerd door vissers die zich op mysterieuze wijze in hun brolly en achter elektronische beetverklikkers, met compleet nieuw aas, nachten doorbrachten aan het water. Ik wilde dit ook doen en een sterk vechtende karper vangen!
 
Nu heb ik deze prachtige hobby al meer dan 20 jaar. Nog steeds ben ik even gefascineerd als op de eerste dag. Alleen de doelen zijn veranderd. Waar voorheen clubwater mijn favoriete jachtgebied was, zijn het tegenwoordig rivieren en grote meren. Maar de levensstijl is niet veranderd. Als ik thuis ben in de natuur en krachtige karpers vang, zal ik hopelijk nog heel lang doorgaan.
 
Dit jaar werd mij gevraagd of ik een Martin SB Team Duitsland met Holger Krings wilde opbouwen. Natuurlijk hoefde ik niet twee keer na te denken. Voor mij is het een erezaak om teamlid te zijn bij Martin SB Duitsland; een deel en een gezicht zijn van deze fabrikant van aas, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in de productie van kwaliteitsboilies. Kunnen deelnemen aan nieuwe ontwikkelingen om aas van hoge kwaliteit te ontwikkelen dat uiteindelijk de karpers ten goede komt. Ik ben trouw aan het motto van Martin SB: Whenever Carp Fishing Is Your Passion!

Geboortejaar 1975
Vist sinds 1981
Op karper 1990
Aasvoorkeur Instant 8 en de Forest Fruit zijn mijn favoriete boilies uit de range van Martin SB
Watervoorkeur Ik vis graag op alle rivieren welke ik tegen kom en natuurlijk ook op grote meren en grindafgravingen