Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Andres de Rouville

"Toen ik twaalf was ving ik mijn eerste karper op de pen, ik was meteen verkocht"

Door mijn visserij op de meest uiteenlopende wateren moet ik voor honderd procent op mijn aas kunnen vertrouwen. De producten van Martin SB bieden mij alle mogelijkheden in smaken, vormen, instant of na een pittige voercampagne.

Toen ik twaalf was ving ik gericht mijn eerste karper op de pen, ik was meteen verkocht. Het statisch vissen op karper kwam eigenlijk pas veel later. Deze vorm de karpervisserij pas ik nu het meest toe. Lange weekenden weg of korte sessies van een paar avond- of ochtenduurtjes. Door mijn visserij op de meest uiteenlopende wateren moet ik voor honderd procent op mijn aas kunnen vertrouwen. De producten van Martin SB bieden mij alle mogelijkheden in smaken, vormen, instant of na een pittige voercampagne.

Martin SB - Team - Andres de Rouville - Andres de Rouville op een mooie lenteavond in mei...

Geboortejaar 1974
Vist sinds 1978
op karper 1986
aasvoorkeur Classic Range: Scopex en Monster Crab in de 15 mm variant. Xtra Range: SWEET 17, Instant 8, Monster Crab & Aminol gecombineerd met diverse fluor pop-ups.
watervoorkeur Groot (boezem) water, kanalen en vaarten, veenplassen. Groot en onbekend vind ik het leukste en spannendste. Het liefst met een gevarieerd karperbestand.

Video - Op stap met Andres