Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

Martin SB pop-ups: De keuze is reuze!

In de hedendaagse karpervisserij zijn pop-ups niet meer weg te denken. De variatie in pop-up rigs, chod rigs en snowman rigs is dusdanig toegenomen dat er maar weinig karpervissers zijn die geen gebruik maken van pop-ups. Martin SB heeft bijzonder veel te bieden als het gaat om karperaas en zo ook op het gebied van pop-ups.

 

Combineren met de Classic Range & de Xtra Range

Martin SB heeft een zeer ruim assortiment aan pop-ups. Zo is iedere smaak uit zowel de Classic Range als de Xtra Range verkrijgbaar in 15 mm pop-ups. Deze pop-ups beschikken over een zeer goed drijfvermogen en bevatten ook voedzame ingrediënten. Deze ingrediënten dragen bij aan een grovere structuur waardoor de attractors makkelijker uit kunnen lekken. Pop-ups uit Classic Range en de Xtra Range beschikken over dezelfde kleur als de bijpassende boilie. Dit maakt ze uitermate geschikt om te combineren.

Martin SB - Artikel - Pop-ups - Jasper Smit

Fluor pop-ups

Martin SB heeft niet alleen pop-ups met een natuurlijke kleur te bieden. Er is ook een ruim pakket aan Fluor pop-ups.  Deze pop-ups zijn verkrijgbaar in een diameter van 15 mm en beschikken over een zeer goed drijfvermogen. Daarnaast blijven de pop-ups gegarandeerd 24 uur lang hard. De fluor pop-ups zijn verkrijgbaar in de volgende smaken/kleuren: Bubblegum (groen) – Caribbean Coconut (wit) – Garlic Shellfish (roze) – Liver & Octopus (aquamarine) –  Passion Fruits (paars) – Smoked Salmon (blauw) – Squid & Cheese (oranje) – Sweet Pineapple (geel) – Super Crab (rood).

Fluor dumbell pop-ups

Naast pop-ups uit de Classic Range en de Xtra Range en de fluor pop-ups heeft Martin SB ook Fluor Dumbell pop-ups. Deze pop-ups zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en smaken en worden geleverd in een mix van 12 en 15 mm dumbells. Deze kwaliteit pop-ups beschikken over een zeer goed drijfvermogen en behouden gegarandeerd hun hardheid gedurende 24 uur. De Fluor Dumbell pop-ups zijn verkrijgbaar in de volgende smaken/kleuren: Tropical (oranje) – Caribbean Coconut (wit) – Indian Spice (geel) – Garlic Shellfish (roze).

Martin SB - Artikel - Pop-ups - Dumbell

Quatro Mini pop-ups

Om het af te maken is er ook nog een serie mini pop-ups: Quatro Mini pop-ups! Deze kleine 10 mm pop-ups worden geleverd in een handige combi pack. Er zijn drie varianten verkrijgbaar: Mysterious – Gentle – Obvious. Elke verpakking beschikt over een combinatie van 4 soorten pop-ups die zijn verdeeld in 4 verschillende flavours en kleuren. In totaal bevat een verpakking circa 120 stuks.

Voor ieder wat wils

Martin SB heeft voor vrijwel iedere karpervisser een geschikte pop-up in huis. Alle pop-ups beschikken over een zeer goede drijfkracht en behouden gegarandeerd hun hardheid gedurende de eerste 24 uur. De pop-ups van Martin SB zijn echte allrounders en zijn bij bijna alle aaspresentaties inzetbaar.

Geschreven door Martin SB

Martin-SB-Article-Quatro-mini-pop-up