Ordered on a workday before 14:00, delivered within 3-5 days

Orders over € 75,00 free shipping!

+31 226 423 033

Monster Crab: De all time favorite van Jasper Smit

Het is werkelijk bizar om te zien hoeveel keuzemogelijkheden er wel niet zijn op de aasmarkt anno 2019.

Dat veel karpervissers door de bomen het bos niet meer zien is dan ook niet zo verwonderlijk als het aankomt op het kiezen van een geschikte boilie. Martin SB teammember Jasper Smit is al ruim 15 jaar succesvol met Monster Crab. Hoe dat komt? Dat lees je hier!

Keuzes

Als het aankomt op de keuze van een boilie dan heb ik daar een zeer uitgesproken, doch eenvoudige mening over. Want waar moet een goede boilie over beschikken? En moet er een hoog prijskaartje aan een goede boilie zitten? In mijn beleving is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Een goede boilie is opgebouwd uit een uitgebalanceerde mix van ingrediënten. Dit zorgt voor een goede binding, een mooie structuur, voldoende tot uitstekende voedingswaarde en smaak. Smaak is in mijn ogen de meest belangrijke factor! Als de karper een boilie lekker vindt, dan zal hij het altijd eten en daarmee is het beestje vangbaar. Voedingswaarde is voor mij enkel belangrijk wanneer ik een voercampagne op de lange termijn bijhoud. Door zeer regelmatig en over een lange termijn te voeren, zullen de karper op den duur gedeeltelijk tot misschien wel volledig op jouw boilies gaan leven. Dit kan je erg lang volhouden met een voercampagne, mits de boilies smaakvol zijn en voldoende voedingswaarde bevatten in de vorm van eiwitten, vetten en koolhydraten.

Monster Crab

De Classic Range Monster Crab boilie is een boilie die beschikt over de bovenstaande kenmerken. Ik heb ervaren dat Monster Crab op de meest uiteenlopende wateren in zowel binnen- als buitenland snel gewaardeerd wordt door de karper. De Classic Range Monster Crab is iets minder attractief dan zijn grote broer uit de Xtra Range (Monster Crab & Aminol) en is daarom perfect voor de grote waterstelsels, waar vaak veel witvis zwemt. Juist door de iets mindere attractie ontloop je makkelijker de witvis. Voor mij als grootwatervisser behoort de Classic Range Monster Crab tot een van mijn favoriete boilies!

Upgraded versie 

Wil je juist wel een attractievere variant van de Monster Crab, dan is er de Monster Crab & Aminol boilie uit de Xtra Range. Deze boilie is gebaseerd op de Monster Crab boilie maar bevat ook ingrediënten als CPSP predigested vismeel en aminol. Deze wateroplosbare ingrediënten bevorderen de attractiviteit van de boilie. Hiermee is deze Monster Crab & Aminol nog effectiever voor met name de instant sessies! Natuurlijk kan de Monster Crab & Aminol ook uitstekend worden ingezet tijdens voercampagnes.

Ben jij zoekend naar een boilie waar je (bijna) altijd op terug kan vallen? Probeer dan zeker eens de Monster Crab boilie en laat je overtuigen!

Succes!

Written by Martin SB