Ordered on a workday before 14:00, delivered within 3-5 days

Orders over € 75,00 free shipping!

+31 226 423 033

Het beste uit twee werelden

Martin SB - Instant 8

Vaak twijfelen karpervissers wat ze moeten kiezen als haakaas of voercampagne. Loopt het beter met een ‘vissige’ boilie of moet ik juist voor zoet opteren?

Dat is best een realistische vraag. Elk water vraagt om een andere aanpak en gek genoeg heeft de karper vaak ook weer een totaal andere voorkeur. Een aloude en bekende truc is het mengen van beide smaken. Vroeger werd er hier al door de slimme karpervisser op ingespeeld. Een vismeelboilie met een mierzoete aardbeien flavour bijvoorbeeld.

Een aantal jaar geleden heeft Martin SB een boilie ontwikkeld die eigenlijk de beste ingrediënten van deze twee ‘werelden’ bij elkaar heeft gebracht. Predigested vismeel van binnen en Scopex van buiten. Scopex is de meest zoete allrounder en doet het op vrijwel alle wateren. De resultaten logen er niet om en tot op de dag van vandaag doet deze boilie wat deze moet doen. Karpers vangen!

De naam Instant 8 zegt het al. Een prima boilie die een enorme instant attractie geeft door zijn unieke coating die langzaam uitwasemt. Uiteraard is deze boilie ook prima in een voercampagne inzetbaar!

Wil je voor meer informatie en/of een bestelling plaatsen? Klik dan hier!

Written by Martin SB

Martin SB - Boilies - Xtra Range - Garlic & Robin Red

Xtra Range - Garlic & Robin Red

vanaf 10,99

Martin SB - Producten - boilies - Krill-&-liver

Xtra Range - Krill & Liver

vanaf 10,99