Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

Classic Range foodbased pop-ups: Multi inzetbaar

Classic Range pop-ups: Multi inzetbaar

Martin SB ontwikkelt al jaren pop-ups in allerlei verschillende vormen en maten. De Classic Range pop-ups zijn foodbased, dat wil zeggen dat er (voedzame) ingrediënten en toevoegingen inzitten die ook in de Classic Range boilies zijn verwerkt. Deze ingrediënten wasemen ook nog eens continu uit.

Hoe gebruikt ik de Classic range pop-ups?

Ik gebruik de pop-ups erg vaak in combinatie met een zinkende boilie middels een zogenoemde snowman presentatie. Voor mij is dit een van de prettigste manieren om mijn haakaas aan te bieden. De presentatie steekt net even boven het grondvoer uit en daarmee hoop ik de aandacht van de karper sneller te trekken. Een dotje Super Smog over de snowman maakt het geheel onweerstaanbaar voor de karper!

Ook de chodrig zet ik geregeld in met een Classic Range pop-up. Deze rig is een ware killer op het gebied van vissen met pop-ups. Het uitstekende drijfvermogen van de Classic Range pop-ups zorgt ervoor dat de chodrig altijd in de goede hoek staat om in te haken. Deze rig wordt veel gebruikt en is ook zeer effectief. Zeker voor het vissen op dressuur wateren en lastige putten zijn het vaak de kleinere aaspresentaties die erg goed werken.

Soaken

Een Classic Range pop-up heeft een vrij grove structuur. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om te soaken. Ik soak mijn pop-ups dan ook graag in een dip of Super Smog zodat ik zeker weet dat de pop-up onder water nog langer blijft geuren. Een pop-up met een felle kleur en een sterke geur zal altijd meer vis aantrekken. En daar zijn wij natuurlijk op uit!

Verschillende soorten

De Classic Range pop-ups hebben een diameter van 15 mm en worden geleverd in potjes van 50 gram. Op dit moment zijn de volgende smaken verkrijgbaar:

Gebruik jij ook graag pop-up presentaties of combineer je graag je pop-ups met je boilies? Check dan snel onze pop-ups in de webshop en probeer het eens uit!

Geschreven door Robin Smit

Martin SB - Artikel - Classic Range pop-up
Martin SB - Fluor pop-up - Classic Range - Monster Crab

Classic Range Fluor Pop-ups - Monster Crab (roze)

vanaf 6,99

Martin SB - Fluor pop-up - Classic Range - Tutti Frutti

Classic Range Fluor Pop-ups - Tutti Frutti (oranje)

vanaf 6,99

Martin SB - Fluor pop-up - Classic Range - Tiger Peanut

Classic Range Fluor Pop-ups - Tiger Peanut (wit)

vanaf 6,99

Producten die Robin graag gebruikt