Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

Blijf vangen met White Monster Crab!

De laatste nazomerdag is alweer even geleden en inmiddels is het najaar echt van start gegaan.

De eerste herfststormen zijn alweer over het land geraasd en de temperatuur loopt behoorlijk terug. Het wordt steeds rustiger langs de waterkant, en dat biedt mogelijkheden. Alhoewel het vangen van karperssteeds lastiger zal worden, de vissen worden passiever zodra het water te snel afkoelt. Echter, er zijn altijd karpers te vangen en aas speelt een grote rol!

Inspelen op passief gedrag

Zodra de watertemperaturen flink gekelderd zijn, zal de karper zich passief gedragen. De vis is nauwelijks in beweging, de stofwisseling gaat op zijn ‘elfendertigste’en de aasmomenten zijn vaak van (zeer) kortere duur. Winteraas moet daarom aan een aantal criteria voldoen om goed in te kunnen spelen op deze omstandigheden. Het perfecte winter aas moet opvallend zijn om zodoende interesse op te wekken bij de passieve karper. Daarnaast moet de karper het aas zeer makkelijk kunnen verteren. Martin SB is hiermee aan de slag gegaan en dat heeft een enorm succesvolle winterboilie opgeleverd met de naam ‘White Monster Crab’.

White Monster Crab

De White Monster Crab is een boilie voor vissers die hoge eisen stellen aan hun aas. Deze boilie bevat geen vismeel in tegenstelling tot de reeds bestaande Monster Crabboilie uit de Classic Range. In koud water zal het aas daarom makkelijker te verteren zijn. De White Monster Crab bevat veel vezels waardoor het een echte lichtgewicht boilie is. De vezels hebben als bijkomend voordeel dat ze de darmen prikkelen waardoor het aas sneller wordt verteerd. Verder zijn er diverse additieven toegevoegd zoals biergist, dextrose en uiteraard de zeer effectieve Monster Crab flavour!

Attractie

White Monster Crab heeft een grove structuur. Dit maakt dat de additieven eenvoudig uit het aas lekken waardoor de attractiviteit van het aas sterk wordtverhoogd. Het behandelen van aas met extra additieven uit de Liquid Additive Range of natuurlijk de Super Smog Range zorgt voor een nog langere, attractieve werking.

Geschreven door Jasper Smit

Martin SB - Article - White Monster Crab - Jasper Smit

Producten waar Jasper graag mee vist