Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Super Smog: De enige echte natuurlijke attractieve wolk onder water!

Martin SB Super Smog

Super Smog creëert een natuurlijk kleurende en attractieve wolk onder water die horizontaal, maar nog belangrijker; een verticale wolk onder water verspreidt.

De Super Smog van Martin SB is een booster die een zeer unieke werking heeft. Super Smog creëert een natuurlijk kleurende en attractieve wolk onder water die horizontaal, maar nog belangrijker; een verticale wolk onder water verspreidt. Binnen enkele minuten bereikt de attractieve wolk alle waterlagen! Hierdoor is de kans groter dat de karper in aanraking komt met voedselprikkels en sneller geattendeerd wordt op het voer. Het mooie van de Super Smog is dat de attractieve wolk een natuurlijke kleur heeft en zeker op dressuurwateren kan dit doorslaggevend zijn. Door toevoeging van eetlustopwekkende ingrediënten wordt de kans enorm vergroot om statische karpers tot azen te verleiden. De horizontale en verticale uitwaseming bereikt alle waterlagen en lokt aanwezige karpers snel naar het haakaas.

Check ook de nieuwste Martin SB Super Smog video hieronder.

Super Smog is 100% PVA vriendelijk waardoor je deze booster zonder problemen kunt gebruiken in combinatie met PVA gerelateerde producten. Verder is de Super Smog op allerlei mogelijke aas en voeraanbiedingen toepasbaar. Zo werkt deze booster prima met een spod of zig mix, het soaken van boilies en/of particles, drijvend op bijvoorbeeld een broodkorst en als extra attractie bij het method feederen.

De Super Smog range is zeer uitgebreid en bestaat uit alle smaken van de Classic Range, Xtra Range en de Champion Range. Hierdoor kan de booster worden afgestemd op het voer en aas dat je wilt gebruiken. De Super Smog van Martin SB is een kwalitatief hoogwaardig en multifunctioneel product zoals je van Martin SB gewend bent. Een product waar je alle kanten mee uit kunt! Bekijk hier alle verschillende Super Smogs.

Written by Martin SB

Martin SB - Rolf Bouman - Strawberry Fish 3.0

Fish Xtra - boilie uit testfase - hoge korting

35,00

Martin SB - Boilies - Xtra Range - Garlic & Robin Red

Xtra Range - Garlic & Robin Red boilies

vanaf 10,49

Martin SB - Producten - boilies - Krill-&-liver

Xtra Range - Krill & Liver boilies

vanaf 10,49