Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Super Smog, de doorbrekende factor

De winter en het vroege voorjaar zijn vaak de moeilijkere tijden in het seizoen. De watertemperatuur is erg laag en de vissen zijn passief. Om de karpers in beweging te krijgen en om ze te aan te zetten tot azen, zal de vis ‘geactiveerd’ moeten worden. Dit kan door middel van een felle fluor pop-up, klein en vooral attractief aas of door met één van onze smaken Super Smog het aas intens aantrekkelijk te maken.

 

Super Smog

In de winter- en voorjaarsvisserij maken attractief grondvoer en haakaas het verschil! De vissen worden geprikkeld en sneller aangezet tot azen. Bij Martin SB doen we er nog een schepje bovenop! Wij willen niet alleen dat er zich op de bodem goed geurend aas bevindt maar ook in de daarboven gelegen waterlagen. Super Smog is een ware uitkomst! Deze attractieve booster zorgt voor zowel een horizontaal als een verticaal geurspoor. Daarnaast heeft de Super Smog een langdurige werking waardoor de vissen van de bovenste waterlagen naar beneden gelokt kunnen worden.

Martin SB - Artikel - Super Smog - Robin Smit Martin SB - Artikel - Super Smog - Robin

Hoe te gebruiken?

Uit eigen ervaring weet ik dat de karpers op mijn thuiswater zich erg snel kunnen verspreiden. Het is dus een kwestie van goed zoeken om een aanbeet te kunnen versieren. De Super Smog Fish kan mij daar een handje bij helpen. Om de langdurige werking te bevorderen mix ik het grondvoer en het haakaas 24 uur voorafgaand aan de sessie met Super Smog. Na 24 uur is de Super Smog volledig in het aas getrokken waardoor de attractor continu uit de boilies blijft lekken. Dit proces kan tot enkele uren door gaan waardoor zich een gigantisch geurspoor kan ontwikkelen! Door de werking van Super Smog is het een kwestie van tijd voordat de karpers het spoor ontdekken. Dit product is maar liefst in 7 verschillende smaken leverbaar. De boosters zijn dus perfect te combineren met vrijwel elke boilie of particle.

Martin SB - Artikel - Super Smog - Robin Smit

Alle jaar getijden

Ik spreek nu wel alleen over de winter en het vroege voorjaar, maar natuurlijk kan dit product ook gebruikt worden in de zomer. Denk bijvoorbeeld aan een zwaar dressuurwater dat in de zomer druk bevist wordt. Veel vissers betekent vaak ook veel aas(soorten) in het water. En elke visser heeft zijn eigen techniek en tactiek om een vis te vangen. Persoonlijk houd ik het dan graag simpel en gebruik ik de Super Smog als ‘geheim’ wapen om de vissen sneller en makkelijker naar de stek te leiden.

Attractief aas is een factor dat het verschil kan maken tussen vangen of blanken. Super Smog is voor mij de nummer 1 booster en zit altijd standaard in mijn uitrusting!

Written by Martin SB