Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Subtiel vissen met Mini Match Boilies

Een jaar geleden lanceerde Martin SB de Mini Match range

Deze range bestaat uit mini boilies en mini dumbells. Met het invoeren van deze range is Martin SB een nieuwe weg ingeslagen en wordt een nieuwe groep (karper)vissers voorzien in hun benodigde aassoorten.

De Mini Match range is eenvoudig opgebouwd en er zijn 2 hoofdgroepen te onderscheiden: Mini Match ronde boilies en Mini Match dumbells. De ronde boilies worden geleverd in een diameter van 10 mm en de dumbells in een diameter van 7 mm. Zowel de ronde boilies als de dumbells zijn verkrijgbaar in 4 soorten fluor en 4 neutrale kleuren.

Kleuren

Neutraal
Anise Power – Wit
Liver & Tuna – Bruin
Super Crab – Rood
Sweet Butterscotch – Geel

Fluor
Pineapple – Geel
Red Spices & Garlic – Rood
Shellfish – Wit
Passion Fruits – Paars

Quatro’s 

Alle soorten zijn per smaak leverbaar in bakjes van 60 gram. Ze worden ook aangeboden in onze Quatro verpakkingen. Deze verpakkingen worden geleverd in de combinatie met zowel alle vier de fluor als alle met alle vier de naturel smaken in één potje. Deze samenstellingen zijn zowel met de ronde mini boilies als met mini dumbells verkrijgbaar!

Classic Range

Naast de Mini Match smaken, is er ook nog een speciale uitvoering op de markt. Het gaat hier om de Quatro Classic. Deze verpakking bestaat uit ronde 10 mm boilies in de smaken: Monster Crab, Tiger Peanut, Roasted Nut en Tutti Frutti. Dezelfde combinatie is ook in pop-up versie verkrijgbaar!

Quatro Pop-up

Mocht je meer mini pop-ups zoeken, dan biedt Martin SB ook de bekende Quatro pop-ups aan. Deze range bestaat uit 3 verpakkingen van 4 soorten fluor pop-ups. De Mysterious bestaat uit enkel zoete smaken, de Obvious bestaat uit kruidige en vissige smaken en de Gentle is een combinatie van zoet en vissig.

Wil je nou meer weten over deze mini aasjes? Neem dan snel een kijkje op onze Mini Boilies pagina. 

Written by Martin SB

Martin SB - Mini Match Boilies - Roasted Nut

Bekijk meer Mini Match Boilies & Quatro producten