Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Prikkel de passieve karper met Super Smog!

Een karper die in aanraking komt met een wolk van Super Smog wordt dus sterk geprikkeld.

Inmiddels is het alweer enkele jaren geleden dat Martin SB de Super Smog boosters op de markt heeft gebracht. Deze unieke boosters zijn voor veel karpervissers niet meer weg te denken uit de standaarduitrusting. De Super Smogs kunnen net iets extra’s brengen op de momenten dat de karpers in een passieve stand verkeren. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier!

De Super Smog boosters van Martin SB beschikken over een zeer unieke werking. Gedurende de eerste minuten zal de booster geleidelijk uit het aas lekken. Er ontstaat een uiterst attractieve wolk, rondom ieder gesoakt aasdeeltje, dat zich horizontaal verspreid over de bodem. Na enkele minuten zal deze wolk zich in verticale richting optrekken waardoor uiteindelijk alle waterlagen worden bereikt. De kans dat de attractieve wolk een karper bereikt wordt dus aanzienlijk vergroot!

Attractief

Naast het feit dat je met Super Smog boosters het bereik enorm kan vergroten, is er nog een groot voordeel. In een Super Smog booster zitten diverse bestanddelen die de karper kunnen aanzetten tot azen. De karper proeft niet alleen met zijn bek maar ook zijn buik en vinnen zijn voorzien van smaakpapillen. Een karper die in aanraking komt met een wolk van Super Smog wordt dus sterk geprikkeld! Met Super Smog kan de karper dus geprikkeld worden zonder dat daar grote hoeveelheden aan voer voor nodig zijn.

Actieve visser

Super Smog boosters zijn zeer geschikt voor de instant vissers die actief op zoek gaan naar karper. Zo zijn de boosters PVA-vriendelijk en kunnen ze perfect worden ingezet bij het aanmaken van een stickmix. Ook voor de single hookbait visserij is de Super Smog booster een regelrechte aanrader! En wat dacht je van die passieve oppervlaktevissen die geen broodkorst willen pakken? Bewerk de broodkorst maar eens met een scheutje Super Smog en de dressuur is doorbroken!

Heb jij de Super Smog nog niet geprobeerd? Laat je dan snel verassen!

Written by Jasper Smit

Martin SB - Artikel - Super Smog - Jasper Smit
Martin SB - Boilies - Xtra Range - Garlic & Robin Red

Xtra Range - Garlic & Robin Red boilies

vanaf 10,99

Martin SB - Producten - boilies - Krill-&-liver

Xtra Range - Krill & Liver boilies

vanaf 10,99

Bekijk hier de Super Smog producten