Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Nieuw: Foodbait Pop-ups

Na bijna twee jaar van testen en finetunen introduceert Martin SB op Carp Zwolle alweer een nieuw kwaliteitsproduct.

De Xtra Range pop-ups zijn geheel vernieuwd en worden aangeboden in potjes van 50 gram met daarin 50% foodbait pop-ups en 50% fluor pop-ups in 15mm. De nieuwe Xtra Range pop-ups zijn straks te verkrijgen in 6 bewezen smaken. De perfect wateroplosbare foodbait pop-ups zitten ramvol met wateroplosbare ingrediënten en wasemen gedurende zeer lange tijd uit.

 

Alle Martin SB Xtra Range pop-ups hebben dankzij een uitgekiend proces een perfect drijfvermogen, behouden lang de geur en wasemen zeer goed uit.

De 6 smaken – foodbait pop-ups

Forest Fruits

Deze pop-ups zijn zeer opvallend van kleur en geur en door toevoeging van n-Butyric acid, melkpoeder en een mix van verschillende sweeteners, zeer attractief. De Forest Fruits pop-ups behouden door een dubbele bosvruchten flavouring langdurig de attractieve smaak.

Garlic & Robin Red

Deze pop-ups zijn door toevoeging van wateroplosbaar vismeel (CPSP), Liquid Krill, knoflookpoeder en Haith’s Robin Red bijzonder attractief.

Instant 8

Deze pop-ups zijn door toevoeging van wateroplosbaar vismeel (CPSP), n-Butyric acid, melkpoeder en een echte ‘old school’ Scopex flavour zeer attractief. Deze pop-ups hebben een coating van pre-digested vismeel dat zorgt voor een nog snellere instant respons.

Monster Crab & Aminol

Deze pop-ups zijn door toevoeging van wateroplosbaar vismeel (CPSP), Liquid Krill, Aminol en Haith’s Robin Red zeer attractief. Deze pop-ups zijn geflavoured met de beste Monster Crab flavour die er is!

SWEET 17

Deze pop-ups hebben door toevoeging van n-Butyric acid, meldpoeder, kokos en een natuurlijke pineapple flavour een hoge instant respons.

Krill & Liver

Deze pop-ups zijn door toevoeging van Krillmeel, Liquid Liver en Haith’s Robin Red bijzonder attractief.

Hi Viz Fluor Pop-ups

Naast de foodbait popups bevat ieder potje ook hi viz fluor pop-ups, deze zijn stuk voor stuk dubbel geflavourd en hebben een ongekend drijfvermogen. Ideaal om in te zetten in combinatie met een chodrig of een snowman presentatie.

De Martin SB Xtra Range popups worden tijdens Carp Zwolle gepresenteerd, duurt je dat te lang?

Pre-orderen kan ook, stuur hiervoor een mailtje naar: contact@martinsb.com

Written by Martin SB