Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Net dat beetje Xtra!

De Xtra Range!

Eigenlijk zegt de naam het al, het is een boilie met net dat beetje Xtra.

De range bestaat uit zeven verschillende soorten:

– Instant 8
– Forest Fruits
– Monster Crab & Aminol
– Krill & Liver
– SWEET 17
– Garlic & Robin Red
– White Monster Crab

Alle producten uit de Xtra Range zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Veelal ingrediënten die de vissen uit hun natuurlijke omgeving kennen of in de jaren bekend mee zijn geworden. Dit leidt tot een snellere herkenning en vertrouwen in het aas. In mijn eigen visserij ben ik altijd op zoek naar dat beetje Xtra. Zelf ben ik namelijk een visser die een grote voerstek opbouwt en deze afroomt in een korte tijd. Vandaar dat ik aas nodig heb wat de vissen aantrekt en vasthoudt. Het is mij opgevallen dat je met de Xtra Range de vissen langer op je voerstek kunt houden zodat je uiteindelijk met een paar keer afromen grote succes kunt boeken.

Een shot Aminol!

In de jaren dat ik deel uit maak van het Martin SB team heb ik met verschillende boilies gevist. De alom bekende Classic Range, de attractievere Xtra Range en de Special Range 3D. Mijn favoriete combinatie is een mix van de Classic en Xtra Range. Ik kies dan voor Monster Crab & Aminol uit de Xtra Range en Scopex of een andere zoete variant uit de Classic Range. Zo combineer ik vis en zoet om meer karpers te bereiken!

De Monster Crab & Aminol is een boilie met een hoge voedingswaarde, een boilie om een mooie stek mee op te bouwen en de vissen vast te houden. Met ingrediënten zoals; LT vismeel, CPSP predigested vismeel, Haith’s Robin Red, zalmolie en een flink shot aminol, kan je gerust spreken van een zeer goed opgebouwde boilie. Daarnaast is er gebruik gemaakt van de enige echte Martin SB Monster Crab flavour wat deze boilie een echte killer maakt!

Written by Martin SB