Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Mix iT, de nieuwe sensatie van Martin SB!

Dat Martin SB bekend staat om haar innovaties op het gebied van karper aas, zal weinig vissers ontgaan zijn.

Producten die nog niet opgenomen waren in het assortiment van Martin SB, maar die eigenlijk niet mogen ontbreken, zijn een stickmix en een method mix. Met de nieuwe Mix iT, lanceert Martin SB een serie mixen die zowel voor de method feeder als voor het maken van PVA-sticks ingezet kunnen worden! Mix iT is dus een multifunctioneel product dat zich onderscheid doordat het bestaat uit fijne en grove deeltjes die variëren van zinkend, zwevend tot stijgend. Door gebruik te maken van het eveneens nieuwe product, Boost iT, wordt er een nog intenser eetlustopwekkend signaal verspreid door meerdere waterlagen.

Mix iT gebruiken als methodmix?

Maak een hoeveelheid Mix iT aan met water, Boost iT of eventueel een combinatie daarvan. De mix is gereed wanneer een samengeknepen hoeveelheid goed stevig aanvoelt, maar nog wel makkelijk uiteenvalt. Geef Mix iT een aantal minuten de tijd om de toegevoegde vloeistoffen goed te absorberen. Door de mix te zeven wordt klontering voorkomen. Zodra de mix gereed is kunnen er andere producten worden toegevoegd, denk hierbij aan: mini-pellets, mais, maden, casters, hennep etc. Kneed de juiste hoeveelheid in de mal van de method feeder en druk de method feeder stevig in de mix.

Mix iT gebruiken als stickmix?

Maak een hoeveelheid Mix iT aan met Boost iT of een andere PVA-vriendelijke liquid. Geef Mix iT een aantal minuten de tijd om de vloeistof goed te absorberen. De stickmix is gereed wanneer de mix verzadigd is, maar nog wel goed rul. Voeg eventueel nog andere producten aan de stickmix toe. Vul een PVA-funnelweb met de gewenste hoeveelheid stickmix. Bevestig de PVA-stick aan de aasaanbieding en druppel eventueel nog wat extra Boost iT over de stick voor het inwerpen.

Mix iT is per kilo verkrijgbaar in de Classic Range smaken: Scopex, Strawberry, Roasted Nut, Tiger Peanut, Tutti Frutti en Monster Crab.

Meer weten? kom onze nieuwe producten bekijken op Carp Zwolle!

 

Written by Martin SB

Martin SB - Mix iT & Boost iT

Bekijk hier de nieuwe producten