Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Martin SB wafters: foodbased en attractief!

Martin SB wafters: foodbased en attractief!

De eerste batch was binnen no time uitverkocht en er is enorm goed op gevangen! Meer weten over onze nieuwe wafters? Lees dan snel verder.

Enkele maanden geleden heeft Martin SB haar welbekende Classic Range én Xtra Range aangevuld met wafters. De ontwikkeling en het testen van de wafters heeft veel tijd in beslag genomen, want zoals je van Martin SB gewend bent, is alleen het beste goed genoeg. Nu, enkele maanden verder blijkt dat het alle moeite waard is geweest.

Foodbased concept

Martin SB wafters: foodbased en attractief! Alle wafters uit de Classic Range en de Xtra Range zijn gemaakt volgens ons foodbased concept. Dit houdt in dat de wafters grotendeels bestaan uit dezelfde wateroplosbare ingrediënten die ook in de bijbehorende boilies zitten waarmee de wafter matcht. De open structuur in combinatie met de wateroplosbare ingrediënten zorgen voor een continue en langdurige uitwaseming van de attractoren. De Martin SB wafters zijn dus erg attractief gedurende een lange periode!

Nieuwsgierig naar de nieuwe wafters? Klik HIER om ze te bekijken.

Uniek drijfvermogen

Alle Martin SB boilies hebben een eigen samenstelling van vaste, vloeibare en wateroplosbare ingrediënten. Met 13 smaken, verdeeld over de Classic Range en de Xtra Range, moest iedere wafter afzonderlijk getest worden om ze perfect uit te balanceren.  De samenstelling is namelijk zeer bepalend voor het drijfvermogen van de wafters. Daarnaast heeft de continue en langdurige uitwaseming van attractoren ook invloed op het drijfvermogen. Door goed te testen en door te blijven ontwikkelen gedurende een periode van maar liefst drie jaar, heeft Martin SB weer een zeer uniek product aan haar assortiment kunnen toevoegen. Alle wafters zweven minimaal 24 uur op alle gangbare haakmaten in de karpervisserij zonder dat dit ten koste is gegaan van de attractiviteit. Hoe gaaf is dat?!

Groot succes

Binnen enkele weken was de eerste batch volledig uitverkocht en nog veel belangrijker, de mailbox stroomde over met enthousiaste vangstberichten uit heel Nederland en Frankrijk. De nieuwe, wateroplosbare Wafters met een langdurig drijfvermogen zijn voor veel karpervissers een zeer welkome aanvulling op hun toch al uitgebreide uitrusting.

Vis jij op druk beviste en/of wierrijke wateren, in de winter of ben je gewoon fan van wafters? Probeer dan zeker eens de nieuwe Wafters van Martin SB en laat je verrassen door de ongekende vangkracht!

Team Martin SB

Written by Martin SB

Martin SB Xtra Range Spicy Masala Wafter

% t

Martin SB - Rolf Bouman - Strawberry Fish 3.0

Fish Xtra - boilie uit testfase - hoge korting

0,00

Martin SB - Boilies - Xtra Range - Garlic & Robin Red

Xtra Range - Garlic & Robin Red boilies

vanaf 10,49

Martin SB - Producten - boilies - Krill-&-liver

Xtra Range - Krill & Liver boilies

vanaf 10,49