Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Martin SB teamweekend 2021

Het heeft even op zich laten wachten....

maar onlangs was het dan zo ver: het Martin SB teamweekend!

Zoals jullie weten heeft Martin SB een super hecht team bestaande uit jonge, talentvolle vissers en ervaren rotten die allemaal één ding gemeen hebben, namelijk de passie voor karpervissen en de liefde voor het bedrijf Martin SB. Het Martin SB teamweekend staat altijd garant voor een hoop gezelligheid, maar er wordt ook kennis uitgewisseld, gevist én gevangen!

Dit jaar was er een hoop te bespreken. Denk bijvoorbeeld aan de lancering van de attractieve Classic Range én Xtra Range wafters, de nieuwe Mini wafters en de Strawberry Fish 3.0! Maar ook zeker de Oostenrijkse vijftiger van Len Vroomen, de schitterende volschub en de ghost schubkarper van Rick Bouw en de bizarre sessie van Wesley Schra in de Franse Alpen. En niet te vergeten het kennismaken met de nieuwe teamleden!

Nog voordat het team compleet was, stonden Gerard, Fons en Wesley al te drilllen. Laatstgenoemde wist zelfs een heuse dertig-ponder te landen! Later zou er nog een aantal vissen volgen. Ondertussen werd de tijd nuttig besteed met verschillende workshops voor o.a. fotografie en nabewerking van foto’s, vissen met de zig rig en het knopen van diverse wafter- en pop-up-rigs. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis en expertise binnen het team, hoe leuk is dat?!

Het weekend werd in stijl afgesloten met een heerlijke barbecue en een hoop gezelligheid. Team Martin SB is helemaal klaar om knallend het najaar in te gaan! En dat moet ook want er staat namelijk weer een hoop te gebeuren! Houd onze kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Written by Martin SB