Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Martin SB Classic Range Tiger Peanut Pop-ups

Ideaal voor het vissen met pop-up rigs zoals de spinner rig, chod rig of multi rig

Met verbeterd drijfvermogen, zijn dubbel geflavoured en behouden gegarandeerd 24 uur hun hardheid!

De Martin SB Classic Range Tiger Peanut behoort tot een van de populairste boilies uit het gamma van Martin SB. Het is zelfs een van de eerste boilies die Martin ooit maakte en dat betekent dat de boilie al meer dan 30 jaar karpers verleidt. De Tiger Peanut Range is zeer compleet en bevat diverse bijproducten zoals bijvoorbeeld de welbekende Super Smog, fluor én foodbased pop-ups, een dip, Mix-iT en Boost-iT en een supergeconcentreerde flavour! Vandaag gaan we de pop-ups eens wat beter bekijken. Want wat is bijvoorbeeld een ‘foodbased’ pop-up?

De Martin SB Classic Range Tiger Peanut foodbased pop-up is een pop-up welke zich onderscheidt van andere pop-ups doordat er ingrediënten en toevoegingen zijn gebruikt die ook in de Tiger Peanut boilie zitten. “Match the hatch” dus, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Verder zitten de foodbased pop-ups boordevol met wateroplosbare ingrediënten waardoor er continu een grote aantrekkingskracht vanuit gaat.

De Martin SB Classic Range Tiger Peanut foodbased pop-ups hebben een verbeterd drijfvermogen, de flavouring blijft langer behouden en behouden gegarandeerd 24 uur hun hardheid. Ze zijn leverbaar in potjes van 50 gram in 15 mm.

De Martin SB Classic Range Tiger Peanut is ook verkrijgbaar als fluor pop-up. Deze fluor pop-ups zijn wit van kleur, hebben een uitstekend drijfvermogen en zijn dubbel geflavoured. De fluor pop-up leent zich uitstekend voor het vissen met pop-up rigs zoals de spinner rig, chod rig of de multi rig. Vanwege het uitstekende drijfvermogen zijn ze ook uitermate geschikt voor het vissen met een snowman presentatie. De Classic Range Tiger Peanut fluor pop-ups zijn verkrijgbaar in potjes van 50 gram in 15 en 20 mm variant.

De Martin SB Classic Range Tiger Peanut is ook verkrijgbaar als 10 mm fluor pop-up (wit) in een handige 4-in-1 combipack! Hierin zitten ook 10 mm fluor pop-ups van Monster Crab (roze), Tutti Frutti (oranje) en Scopex (geel).

Martin SB pop-ups blijven gegarandeerd 24 uur hard en beschikken over een uitstekend drijfvermogen. Daarnaast behouden Martin SB pop-ups langdurig de gewenste geur.

Written by Martin SB

***CLASSIC RANGE - 5KG SUPER PAKKET DEAL***

vanaf 39,98

Martin SB - Rolf Bouman - Strawberry Fish 3.0

Fish Xtra - boilie uit testfase - hoge korting

35,00

***CLASSIC RANGE - 10KG SUPER PAKKET DEAL***

vanaf 79,96

Mini voerboilies gemixt 2.5kg

12,95