Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Jasper Smit on fire met Spicy Masala

Smaakvolle boilie

Een karper mag dan wel een alleseter worden genoemd, maar dat neemt niet weg dat deze fijnproevers behoorlijk kieskeurig kunnen zijn en dat ze wel degelijk hun voorkeur hebben als het aankomt op aas.

Met de komst van de Spicy Masala heeft Martin SB weer een zeer smaakvolle boilie op de markt gebracht. Spicy Masla is het kindje van team member Cyriel Ramlakhan die al 4 jaar betrokken is bij de ontwikkeling van dit product!

Na een zeer uitgebreide testfase kreeg ik de kans om de definitieve versie van de Spicy Masala mee te nemen tijdens mijn Frankrijk trip in oktober. Het viel mij direct op dat de boilie iets kruimiger is dan de gemiddelde Martin SB boilie en dat de boilie een kruidige coating bevat. Hierdoor ziet de boilie er echt te gek uit! Ik moest even wennen aan de extreem intense geur, maar de smaak is werkelijk fantastisch.

Mijn vertrouwde mix van Monster Crab en Roasted Nut werd direct aangepast naar Spicy Masala en Monster Crab. Een heerlijke combinatie waarmee ik direct mijn stekken aanvoerde. Ik ben geen grootverbruiker als het aankomt op voeren. Liever rustig opstarten met een kilo of 2 à 3 en dan kan er altijd nog wat bij indien het snel aanslaat.

Ik heb tijdens deze trip zowel een kanaal als een stuwmeer bevist en kwam er op beide wateren al snel achter dat de vissen volledig losgingen op de Spicy Masala. Alle records die ik kon verbreken, werden ook verbroken! Nu ben ik echt niet iemand die alles op die nieuwe boilie afschuift, want er spelen natuurlijk veel meer factoren mee. Maar als een boilie net zo goed presteert als onze welbekende Monster Crab boilie dan durf ik te stellen dat we met de Spicy Masala een erg goede boilie in handen hebben!

Written by Jasper Smit

Martin SB - Boilies - Xtra Range - Garlic & Robin Red

Xtra Range - Garlic & Robin Red boilies

vanaf 10,49

Martin SB - Producten - boilies - Krill-&-liver

Xtra Range - Krill & Liver boilies

vanaf 10,49

Martin SB - Boilies - Xtra Range - Monster Crab & Aminol

Xtra Range - Monster Crab & Aminol boilies

vanaf 11,99