Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Instant 8 – De echte alleskunner

De favoriet van Heinz-Peter

Als iemand me op een karperbeurs weer eens vroeg welke boilie ik zou aanbevelen, dan hoefde ik niet lang na te denken.

Mijn absolute favoriet uit het Martin SB Xtra-assortiment is natuurlijk Instant 8. Dat betekent niet dat alle andere variëteiten die we in het programma hebben, slecht zijn. Zeker niet, maar ik vind het leuk om met de Instant 8 te vissen en hier volledig op te vertrouwen. Vertrouwen is het allerbelangrijkste bij het vissen!

Ik gebruik deze allrounder bijna het hele jaar door. Behalve in de winter, dan geef ik de voorkeur aan boilies met een alcoholaroma. Zoals Tutti Frutti uit de Classic Range of Forest Fruits uit de Xtra Range. Deze op alcohol gebaseerde smaken ontwikkelen zich beter in koud water dan de olieachtige en vettige stoffen in Instant 8.

Een doorslaggevend voordeel van de Instant 8 is dat het in feite een vogelvoermix met voorverteerd vismeel is. Voeg het uitstekende Scopex-aroma toe en een smakelijke coating: Romig, visachtig en toch licht zoet, alleen Instant 8 kan dat! Dit maakt het een echte alleskunner en als je bedenkt dat dit met de gebruikelijke hardheid van Martin SB komt, dan kan het echt bijna overal worden gebruikt.

Helaas is er geen wonder boilie, maar deze magische bal komt er heel dichtbij. Probeer Instant 8 eens! Het zal je niet teleurstellen!

Met dat in gedachten
Heinz-Peter Boskamp

Written by Heinz-Peter Boskamp

Martin SB - Rolf Bouman - Strawberry Fish 3.0

Fish Xtra - boilie uit testfase - hoge korting

35,00

Martin SB - Boilies - Xtra Range - Garlic & Robin Red

Xtra Range - Garlic & Robin Red boilies

vanaf 10,49

Martin SB - Producten - boilies - Krill-&-liver

Xtra Range - Krill & Liver boilies

vanaf 10,49