Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Het beste van twee werelden

Martin SB – Xtra Range - Instant 8

Loopt het beter met een ‘vissige’ boilie of moet ik juist voor zoet opteren? Waarom niet het beste van twee werelden!

Vaak twijfelen karpervissers wat ze moeten kiezen als haakaas of voor een voercampagne. Loopt het beter met een ‘vissige’ boilie of moet ik juist voor zoet opteren? Dat is best een realistische vraag die niet heel eenvoudig is te beantwoorden. Elk water vraagt om een andere aanpak en gek genoeg heeft de karper vaak ook weer een totaal andere voorkeur. Een aloude en bekende truc is het mengen van beide smaken. Vroeger werd er hier al door de slimme karpervisser op ingespeeld. Een emmertje vismeelboilies mengen met een paar kilo mierzoete aardbeien flavour boilies bijvoorbeeld.

Martin SB Xtra Range boilies zijn verkrijgbaar in 15, 20 en 25 mm. Klik  HIER om de Instant 8 te bestellen.

MartinSB - Xtra Range - Instant 8

Een aantal jaar geleden heeft Martin SB een boilie ontwikkeld die eigenlijk de beste ingrediënten van deze twee ‘werelden’ bij elkaar heeft gebracht. Predigested vismeel van binnen en Scopex van buiten. Scopex is de meest zoete allrounder die er te vinden is en doet het op vrijwel alle wateren goed. Door de juiste hoeveelheid CPSP toe te voegen blijken de karpers steeds weer terug te komen om te ‘kijken’ of er nog wat te halen valt. Ideaal voor een voercampagne dus. De resultaten logen er dan ook niet om en tot op de dag van vandaag doet deze boilie wat deze moet doen. Karpers vangen!

Check ook deze video eens over Instant 8:

De naam Instant 8 zegt het al. Een prima boilie die een enorme instant attractie geeft door zijn unieke coating die langzaam uitwasemt. Maar zoals al eerder gezegd; onderschat de waarde van de Xtra Range Instant 8 gedurende een voercampagne niet, de resultaten zijn werkelijk verbluffend! Check vooral ook eens de Instant 8 foodbased en fluor pop-ups eens.

MartinSB - Xtra Range - Instant 8

 

Written by Martin SB

MartinSB - Xtra Range - Instant 8
Martin SB - Rolf Bouman - Strawberry Fish 3.0

Fish Xtra - boilie uit testfase - hoge korting

35,00