Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Geef je aas een upgrade met Super Smog!

De naam Super Smog is voor veel karpervissers geen onbekende meer. Twee jaar geleden werd dit product geïntroduceerd door Martin SB. Inmiddels behoren de ‘Smogs’ voor velen tot de standaard uitrusting en zijn er mooie successen mee geboekt. Maar wat maakt de Super Smog nou zo uniek?

Onderscheidend vermogen

De Super Smog van Martin SB is niet zomaar een booster of een liquid. De karpervisser kan zich echt onderscheiden door dit product in te zetten. Deze vloeibare attractor zorgt namelijk niet voor een standaard wolk die meteen in de richting van de oppervlakte van het water stijgt. Op het moment van het uitlekken zal de Super Smog over de bodem weg kruipen om oppervlakte te creëren. Vervolgens zal deze ‘weggekropen’ Smog, na enige tijd, opstijgen richting het wateroppervlak. Met Super Smog wordt het bereik aanzienlijk vergroot en daarmee ook de kans op het vangen van een karper.

Martin SB-Artikelen - Super Smog-onder water

Breed inzetbaar

Tegenwoordig zijn de manieren om een karper te vangen nogal uiteenlopend. Super Smog biedt een uitkomst voor alle disciplines binnen de karpervisserij. Het product is namelijk geschikt voor het soaken van boilies, pellets, particles, zig- en stickmixen en ga zo maar door. Met de Super Smog in handen is het mogelijk om voer en aas enorm attractief te maken. Een extra voordeel is dat de Super Smogs 100% PVA-vriendelijk zijn. Met de komst van de nieuwe SWEET 17, zijn er maar liefst 9 smaken verkrijgbaar: Fish, Sweet, Hot, Garlic, Tiger Nuts, Monster Crab, Peach & Pineapple, Scopex Cream en de SWEET 17. De ruime keuze tussen de smaken maakt het eenvoudiger om de Super Smog af te stemmen op het voer of aas.

Martin SB - Artikel - Liquid Additive - Jasper Smit - catch

Je aas upgraden met Super Smog

Met de Super Smog is het mogelijk om (haak-) aas extra attractief te maken. Door meerdere malen te soaken kunnen er laagjes worden gecreëerd. Deze lagen zullen stuk voor stuk uitlekken wat voor een lange, attractieve werking zorgt. Hoe langer het aas blijft uitlekken, hoe groter de kans is dat de karper het daadwerkelijk vindt. Het is uiteraard ook mogelijk dit toe te passen bij het gebruik van pellets en particles.

Martin SB-Artikelen-Super Smog-boilies en particlesMartin SB-Artikelen-Super Smog-boilies en particles

Of je er nou met het pennetje op uit gaat, lekker achter de steunen blijft wachten op die verlossende run of toch liever een broodkorst laat zakken voor de neus van die lastig vangbare karper; de Super Smog kan het verschil maken. Ervaar het zelf en laat je overtuigen!

Bekijk hieronder de Super Smog video.

Written by Jasper Smit