Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Ga voor zoet met SWEET 17

Afgelopen februari lanceerde Martin SB haar nieuwe boilie genaamd: SWEET 17. Deze boilie is een aanvulling op de Xtra Range die al een aantal toppers bevat zoals Instant 8, Forest Fruits, White Monster Crab, Monster Crab & Aminol, Krill & Liver en Garlic & Robin Red. SWEET 17 is een boilie die met al haar kwaliteiten perfect in dit rijtje past.

 

Instant killer

SWEET 17 is voorzien van een heerlijke pineapple flavour, een juiste hoeveelheid n-Butyric acid en een wateroplosbaar ingrediënt. De grove mix van deze boilie zorgt ervoor dat de bovenstaande toevoegingen makkelijk uit kunnen lekken. Daarnaast is de boilie voorzien van een roomwitte kleur waardoor de boilie goed zichtbaar is op vrijwel iedere bodem. Deze combinatie zorgt voor een hoge instant respons en maken de boilie tot een ware instant killer!

Martin SB - Article - SWEET17

Licht verteerbaar

Naast dat deze boilie zich uitstekend leent voor de instant visserij is deze ook zeer geschikt voor het houden van een voercampagne. De boilie is grof van structuur en goed verteerbaar door de toevoeging van een flinke dosis vezels en ruwe kokos. SWEET 17 is daarom uitermate geschikt voor het inzetten van een voercampagne.

Echte allrounder

De SWEET 17 is zeer makkelijk te verteren voor de karper door onder meer de toevoeging van vezels en ruwe kokos. Deze boilie kan daarom in ieder seizoen worden ingezet en kan goed scoren gedurende de overgang tussen twee seizoenen waarin de watertemperaturen afnemen of juist toenemen. Deze eigenschap maakt de SWEET 17 tot een echte allrounder.

Martin SB - Article - SWEET17 - Jasper Smit

Het SWEET 17 pakket

SWEET 17 is verkrijgbaar in een diameter van 10, 15 en 20 mm. Daarnaast zijn er bijpassende pop-ups verkrijgbaar in een diameter van 15 mm. De pop-ups worden geleverd in een mix van gele fluor pop-ups en natuurlijk gekleurde pop-ups. Ook is er een SWEET 17 dip en Super Smog verkrijgbaar. Een Intro Pakket van de SWEET 17 koop je hier.

Written by Martin SB

Martin SB - Article - SWEET17