Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

De onweerstaanbare Monster Crab & Aminol

Dat Martin SB al jaar en dag innovatieve producten op de markt brengt is inmiddels wel bekend.

Echter mogen we de klassiekers, waarmee het allemaal mee begonnen is, natuurlijk niet vergeten! De Monster Crab boilie is daar een voorbeeld van en daarom even een extra toelichting op dit mooie product.

De Classic Range Monster Crab boilie is er een met een extreem hoge vangkracht. Veel karpervissers die bekend zijn met de producten van Martin SB zullen dit beamen. Wie had ooit gedacht dat dit nog verbeterd kon worden? Met de komst van Xtra Range Monster Crab & Aminol is dat gelukt. Door de toevoeging van Aminol mag deze boilie echt als speciaal bestempeld worden!

De zomer is inmiddels al in volle gang en met de hogere temperaturen is dit het perfecte moment om de Monster Crab & Aminol boilie tot zijn recht te laten komen. De Monster Crab & Aminol boilie is voorzien van diverse vismelen en visoliën. Dit in combinatie met een perfecte voedingswaarde zorgen samen voor een grote aantrekkingskracht op de karper.

Het Monster Crab & Aminol pakket is zeer uitgebreid en bevat producten als pop-ups, Super Smog en dips. Verder zijn de boilies verkrijgbaar in verschillende diameters en dat maakt het tot een zeer compleet pakket. Bij de Monster Crab & Aminol foodbased pop-ups is niet bezuinigd op het toevoegen van flavours. Martin SB durft te stellen dat er gebruik gemaakt wordt van de beste Monster Crab flavour die er is. Verder zitten de pop-ups gecombineerd verpakt in een 50 grams potje. Het potje bestaat voor 50% uit zogenaamde foodbased pop-ups en voor 50% uit fluor pop-ups. De foodbased pop-ups zijn voorzien van wateroplosbare ingrediënten waardoor deze extreem goed en langdurig uitwasemen. Hierdoor grijp je nooit mis en dit kan het verschil maken tussen vangen of blanken!

De toevoeging van Aminol heeft een zeer belangrijk aandeel in de attractieve werking van de Monster Crab & Aminol boilies. Op basis van mijn eigen ervaring kan ik stellen dat de Monster Crab & Aminol boilie erg goed presteert op druk beviste wateren zoals bijvoorbeeld een betaalwater.

Give it a shot en je bent verkocht!

Check ook de nieuwe video hieronder.

Written by Cyriel Ramlakhan

Black Friday Deal - Monster Crab - slechts 5 euro per kilo!!

vanaf 12,50

Black Friday Deal - Monster Crab - 5 euro per kilo!!!

vanaf 12,50