Werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Bestellingen boven de € 50,00 gratis verzending!

+31 226 423 033

Basic Range: de basis voor effectieve voercampagnes

Het belagen van karpers op grote meren, rivieren en kanalen wordt steeds populairder. De uitdagende visserij, het onbekende bestand en de onvoorspelbare omstandigheden maken het extra spannend. Echter, het is vaak hard werken om de vissen op de stek te houden, aangezien de karpers continu op zoek gaan naar voedsel. Het bijhouden van een voerplek kan van grote waarde zijn, maar het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven!

Betrouwbare boilie

Martin SB staat voor betrouwbaarheid en luistert continu naar geluiden uit de markt!  Deze combinatie maakt dat er al 25 jaar wordt meegedraaid aan de top. Dit jaar is de ‘Basic Range’ op de markt gebracht voor de veelvoerende visser. Het is een range van drie soorten boilies (zoet, vismeel & kruidig) die zijn opgebouwd vanuit een kwalitatief goede basis mix. Dit maakt dat de boilie goed verteerd waardoor de vissen niet verzadigd raken. De kwaliteit is zoals je die van Martin SB gewend bent, een bol met een stevige structuur en een harde buitenmantel. Ideaal voor op de grote meren en rivieren!

Martin SB - Articles - Basic Range - Jasper Smit

Voldoende keuze

De Basic Range bestaat dus uit 3 verschillende smaken en is leverbaar in 20mm. Orange Fruits is de zoete bol en is voorzien van dextrose en diverse fruitflavours. Voor de vismeelfanaten is er de Green Fish. Een boilie waarin o.a. LT-vismeel is verwerkt i.c.m. een aantal visflavours. Red Garlic maakt de Basic Range compleet. De knoflookpoeder en flavour maken deze boilie tot een ware stinkbom! Met deze drie smaken kun je in vrijwel iedere situatie uit de voeten. Zelfs instant is dit een topper!

Martin SB - Articles - Basic Range - Jasper Smit - carp at night Martin SB - Articles - Basic Range - Jasper Smit - carp

Veelzijdig product

De Basic Range is scherp geprijsd en dat is goed nieuws voor de veelvoerende visser! Voor een optimaal resultaat zou je een mix kunnen maken van meerdere soorten. Zo kun je bijvoorbeeld de zoete Orange Fruits combineren met de Green Fish of de Red Garlic. Op het ene water zie je dat vissen een voorkeur hebben voor zoet en op het andere water is het vismeel. Door vanuit een mix te werken, voorzie je alle vissen in hun behoefte en dit vergroot de kansen op succes aanzienlijk! Naast het mixen van diverse soorten boilies, is er ook de mogelijkheid om met een mix van boilies en particles aan de slag te gaan. Hennep en tijgernoten zijn twee soorten die het vrijwel overal waar maken. Bekijk dus ook even de Particle Range. Deze range onderscheidt zich vanwege de hoge kwaliteit i.c.m. het lage vochtpercentage, waardoor ze lang houdbaar zijn!

Martin SB - Articles - Basic Range - Jasper Smit - carp belly

Written by Martin SB